RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Кличко - Джошуа: в команді українця приготували запасний варіант

Промоутери Володимира Кличка попередньо домовилися про зустріч з чемпіоном світу за версією IBF британцем Ентоні Джошуа 10 грудня у Манчестері, проте поки контракт не укладено, сторони шукають запасні варіанти для своїх підопічних.

Про те, з ким може зустрітися Кличко в разі неможливості організації зустрічі з британцем в кінці 2016 року, розповів менеджер українця Бернд Бенте.

"Якщо Кличко не зустрінеться з Джошуа в цьому році, то в разі перемог в майбутніх боях їх мегафайт може відбутися наступного літа на одному зі стадіонів Англії або Німеччині", - розповів в інтерв'ю BoxingScene німецький менеджер.

При такому розвитку подій Кличко проведе бій 10 грудня однак проти австралійця Лукаса Брауна. Що стосується Джошуа, то його планом В є колишній суперник Володимира болгарин Кубрат Пулєв. Цей матч може відбутися 26 листопада.

Втім, обидві сторони сподіватися, що бій Кличко - Джошуа все-таки відбудеться до кінця 2016-го - в цьому випадку українець може повернути собі пояси через рік після їх втрати.

"Для Володимира дуже важливо, щоб WBA санкціонувала його бій. Він завжди дуже лояльно ставився до організацій WBO і WBA. Він дорожить чемпіонськими поясами, тому на кону його наступної зустрічі повинні стояти ремені з символікою WBA і IBO. IBO вже дала згоду санкціонувати наступний бій Володимира, як титульний, тому що він займає перший рядок рейтингу. Чекаємо, як надійде WBA. у будь-якому випадку, Кличко хоче встигнути повернутися в цьому році ", - пояснив ситуацію Бенте.

Як повідомляв "Апостроф", в Англії дали невтішний для Володимира Кличка прогноз на бій з Ентоні Джошуа: колишній чемпіон світу, побитий українцем Девід Хей вважає, що Кличко програє і в наступному поєдинку. За його словами, українець серйозно здав за останні кілька років.

За матеріалами Sportarena