RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

"Динамо" і "Шахтар" здобули синхронні перемоги

Київське "Динамо" та донецький "Шахтар" здобули по три очки, обігравши "Сталь" і "Карпати" відповідно. Обидва матчі завершилися з однаковим рахунком 2:1.

Чемпіон України дуже бадьоро почав домашній матч з командою з Кам'янського. "Сталевари", до речі, і не претендували на роль провідної команди в цьому матчі, що призвело до швидкого пропущеного м'яча. Його автором став центральний захисник "Динамо" Євген Хачеріді, який відзначився вже на 18-й хвилині.

У другій половині зустрічі кияни зусиллями Макаренко подвоїли перевагу, однак досить швидко Комвалиус забив м'яч у відповідь. В результаті непроста перемога в матчі з не найсильнішою командою УПЛ.

"Динамо" - "Сталь" 2:1

Голи: Хачеріді, 18, Макаренко, 60 - Комвалиус, 57

Динамо: Рудько,мМорозюк, Хачеріді, Віда, Макаренко, Сидорчук (Ориховський, 69), Рибалка, Гармаш, Ярмоленко, Циганков (Громов, 74), Бесєдін (Мораєс, 81)

Сталь: Паньків, Пашаєв, Іщенко, Стаменкович, Воронін, Каленчук, Е. Малакян (Карікарі, 84), Р. Малакян, Задерака (Кузик, 56), Комвалиус, Мисик (Дансо, 78)

"Шахтар" також свій матч виграв, але в цьому випадку не обійшлося без неприємних для "гірників" епізодів. Здавалося б, кращого початку зустрічі для донецької команди не придумаєш: вже на 10-й хвилині підопічні Паулу Фонсеки повели в рахунку завдяки голу Срни. Однак через 9 хвилин гості отримали право на пенальті і впевнено його реалізували. М'яч забив Ксьонз. Ще до перерви "гірники" також отримали право на 11-метровий штрафний удар, але Срна його не реалізував. Відзначити в цьому епізоді варто гру голкіпера "Карпат" Пидкивки.

Вирішальний м'яч "Шахтарю" вдалося забити на 77-й хвилині. Врятував свою команду від втрати очок у матчі з останнім місцем турнірній таблиці аргентинець Феррейра.

Шахтар - Карпати 2:1
Голи: Срна, 10, Феррейра, 77 - Ксьонз, 19 (з пенальті)

Шахтар: П'ятов, Срна, Ракицький, Кучер, Ісмаїлі, Степаненко (Малишев, 13), Фред, Марлос, Коваленко (Дентіньо, 65), Бернард (Тайсон, 65), Феррейра

Карпати: Пидкивка, Зубейко, Лобай, Мірошниченко, Кравець, Клец (Чачуа, 78), Вербний, Костевич (Грисьо, 80), Худоб'як (Кадімян, 90+2), Ксьонз, Бланко-Лещук

Видалення: Ксьонз, 47

На 45+2-й хвилині Даріо Срна не реалізував пенальті (воротар)

Раніше "Апостроф" повідомляв про інші результати туру.