RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

"Олександрія" сильніше "Зорі", "Чорноморець" поступається "Олімпіку"

Відбулися два матчі 15-го туру української Прем'єр-ліги. У Сумах донецький "Олімпік" переграв одеський "Чорноморець" (1:0), а в Запоріжжі луганська "Зоря" сенсаційно поступилася "Олександрії" (1:2).

Протистояння "Зорі" та "Олександрії" по праву можна було вважати центральною подією туру, адже зустрічалися третя і п'ята команди турнірної таблиці. Луганчани на правах фаворита більше володіли м'ячем, і саме вони вийшли вперед у рахунку на 66-й хвилині зусиллями Петряка. Після цього було видалення Гречишкіна, яке, як виявилося, і переломив хід зустрічі.

Граючи вдесятьох, луганчани пропустили гол. Результативний удар на свій рахунок записав Микицей. На 77-й хвилині склади зрівнялися (у гостей другу жовту отримав Огиря), а вже на 90+1-й хвилині Куліш подарував "Олександрії" перемогу.

Зоря – Олександрія 1:2

Голи: Петряк, 66 – Микицей, 70, Куліш, 90+1

Зоря: Левченко, Сіваков, Форстер, Сухоцький (Пауліна), Каменюка, Ліпартія (Любеновіч, 46), Гречишкін, Чайковський, Петряк, Караваєв, Денніс Бонавентура (Кулач, 59)

Олександрія: Новак, Басов, Микицей, Гітченко, Чеботаєв, Огиря, Запорожан, Полярус (Чорний, 90), Старенький (Козак, 55), Паламар, Яремчук (Куліш, 66).

Вилучення: Гречишкін, 67 – Огиря, 77

Зустріч "Олімпіка" і "Чорноморця" виявилася не такою цікавою. Донецька команда підходила до матчу в ранзі фаворита і змогла підтвердити свій статус вже на 22-й хвилині, коли відзначився Матяж. Слід зазначити, що до цього епізоді, як і після нього, одесити виглядали дуже непогано.

Мінімальна перемога залишила "Олімпік" на четвертому місці турнірної таблиці на три очки наблизила до "Зорі", яка, як вже говорилося, свою зустріч програла.

Олімпік - Чорноморець 1:0

Гол: Матяж, 21

Олімпік: Махарадзе, Парцванія (Олійник, 46), Гришко, Петров, Федорів, Богданов, Доронін, Гошкодеря (Шестаков, 53), Поступаленко (Хомутов, 87), Гринь, Матяж

Чорноморець: Боровик, Данченко, Хочолава, Азацький, Люлька, Кабаев. Татарков (Мусолітін, 87), Калитвинцев (Третьяков, 64), Андрієвський, Коркішко (Ковалець, 63), Хобленко

Нагадаємо, що "Апостроф" раніше представив інформацію про трансляції всіх матчів 15-го туру УПЛ.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Футбол
Теги: