RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Прем'єр-ліга: анонс матчів ігрового дня 26 листопада

26 листопада відбудеться три матчі української Прем'єр-ліги. 16-й тур відкриється поєдинками в Дніпрі та Одесі, а третій поєдинок ігрового дня пройде в Луцьку.

14.00. "Сталь" - "Ворскла"

Стадіон: "Метеор", Дніпро

Арбітр - І. Бондар

"Сталь" прийматиме "Ворсклу" і спробує здобути першу перемогу в матчах проти полтавського клубу. Більш того, в разі свого успіху "Сталь" обійде полтавчан в турнірній таблиці і позначить свої претензії на потрапляння в верхню шістку турнірної таблиці.

Букмекери вважають фаворитом цього матчу "Ворсклу". На перемогу полтавчан можна поставити з коефіцієнтом 2,37, тоді як на "Сталь" - 3,10, а на нічию - 3,25.

14.00. "Чорноморець" - "Зірка"

Стадіон: "Чорноморець", Одеса

Арбітр - Д. Кутаков

"Чорноморець", який не перемагав вже в п'яти матчах поспіль, прийме "Зірку", яка після перемоги в минулому турі включилася в боротьбу за топ-6 чемпіонату. У першому колі "Чорноморець" в Кропивницькому здобув мінімальну перемогу завдяки голу Хочолави.

У матчі "Чорноморець" - "Зірка" букмекери прогнозують перемогу господарів поля: 2,17 - 3,25 - 3,50.

19.30. "Волинь" - "Динамо"

Стадіон: "Авангард", Луцьк

Арбітр - Ю. Грисьо

"Динамо" після матчу Ліги чемпіонів вирушить до Луцька, де зіграє з "Волинню". Кияни останній раз втрачали очки в матчах проти лучан ще влітку 2013 року. Правда, в першому колі обіграли "Волинь" в непростому поєдинку - "Динамо" мінімально поступалося після першого тайму, але здобуло перемогу завдяки голам Морозюка і Гармаша.

Букмекери впевнені в тому, що "Динамо" виграє в Луцьку. Коефіцієнт на перемогу киян - 1,21, на нічию - 6,10, а на перемогу "Волині" - 16,0.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, де дивитися матчі 16-го туру української Прем'єр-ліги.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Футбол
Теги: