RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Прем'єр-ліга: анонс матчів ігрового дня 27 листопада

27 листопада відбудеться три поєдинки шістнадцятого туру Прем'єр-ліги. У футбол сьогодні гратимуть на стадіонах Олександрії, Львова та Дніпра.

14.00. "Олександрія" - "Олімпік"

Стадіон: "Ніка", Олександрія

Арбітр - Ю. Можаровський

У першому матчі дня зустрінуться п'ята і четверта команди чемпіонату. Відзначимо, що в рамках Прем'єр-ліги в протистоянні цих команд поки паритет - по одній перемозі при одній нічиїй в трьох матчах. При цьому в матчі першого кола поточного сезону "Олександрії" вдалося здобути виїзну перемогу з рахунком 2:0.

Букмекери вважають "Олександрію" фаворитом цього матчу. На перемогу господарів можна поставити з коефіцієнтом 2,10, тоді як на перемогу гостей - 3,55, а на нічию - 3,40.

17.00. "Карпати" - "Зоря"

Стадіон: "Арена-Львів", Львів

Арбітр - А. Абдула

"Карпати" в попередньому турі ледь не відібрали очки у "Шахтаря", а "Зоря" програла "Олександрії". Останній раз львів'яни вигравали у луганчан ще в 2013 році, а матч першого кола завершився перемогою "Зорі" (2:1).

"Зоря" є фаворитом цієї зустрічі: 1,72 - на луганчан, 3,70 - на нічию, 5,00 - на львів'ян.

19.30. "Дніпро" - "Шахтар"

Стадіон: "Дніпро-Арена", Дніпро

Арбітр - О. Дердо

"Динамо" завдяки розгрому "Волині" підібралося ближче до "Шахтаря", а тому "гірникам" потрібно перемагати, щоб повернути собі 8 очок переваги над головним опонентом. Ще в минулому чемпіонаті "Дніпро" був чи не найбільш грізним суперником "гірників", проте в цьому здав позиції. Але, незважаючи на розгромну поразку в першому колі (0:4), дніпряни напевно спробують зіпсувати "Шахтарю" нерви.

Букмекери не сумніваються в тому, що "Шахтар" впорається з "Дніпром". Перемога "гірників" оцінюється близьким до мінімального коефіцієнтом 1,20, тоді як перемога "Дніпра" - 15,5. На нічию можна поставити з коефіцієнтом 6,50.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в рамках шістнадцятого туру "Ворскла" і "Чорноморець" здобули перемоги.