RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Прем'єр-ліга: два матчі ігрового дня завершилися внічию

У рамках шістнадцятого туру української Прем'єр-ліги відбулися матчі в Олександрії і Львові. "Олександрія" приймала "Олімпік", а "Карпати" зустрічалися з "Зорею".

"Олександрія" та "Олімпік" зіграли внічию. Гості вийшли вперед після пенальті за гру рукою - одинадцятиметровий реалізував Матяж. Господарі відігралися на 78-й хвилині матчу. Грицук пробив з лінії штрафної, а Паламар підставив ногу і направив м'яч в кут воріт. Відзначимо, що обидві команди провели другий тайм вдесятьох. Запорожан і Поступаленко вирішили пободатися, за що були вилучені з поля.

Таким чином, "Олімпік" зберіг в турнірній таблиці перевагу над "Олександрією". Вона становить два очки.

"Олександрія" - "Олімпік" - 1:1
Голи: Пономар, 78 - Матяж, 50 (з пенальті)

"Олександрія": Новак, Старенький (Леонов, 46), Шендрик, Банада, Чеботаєв, Полярус (Грицук, 65), Басов, Запорожан, Цуріков, Яремчук (Куліш, 71), Паламар

"Олімпік": Махарадзе, Олійник, Гришко, Петров, Федорів, Гошкодеря, Доронін, Богданов (Іллой-Айєт, 69), Гринь (Лисенко, 80), Матяж (Танчик, 65), Поступаленко

Попередження: Запорожан, Леонов - Олійник, Поступаленко, Петров

Вилучення: Запорожан, 45 - Поступаленко, 45

Також з нічийним результатом завершився матч у Львові. Команди забили три голи в перші півгодини гри. Протягом години "Зоря" була в ролі наздоганяючої команди, поки на 90-й хвилині Любенович не зрівняв рахунок точним ударом зі штрафного.

"Зоря" втратила очки в третьому матчі поспіль і буде відставати від "Динамо" вже на п'ять очок. "Карпати" здобули третю перемогу в сезоні.

"Карпати" - "Зоря" - 2:2
Голи: Худоб'як, 12, Банко-Лещук, 29 - Сухоцький, 22, Любеновіч, 90

"Карпати": Підківка, Мірошниченко, Зубейко, Лобай, Нестеров, Кравець (Маркович, 66), Кльоц (Грисьо, 78), Вербний, Костевич, Худоб'як, Бланко-Лещук (Чачуа, 39)

"Зоря": Шевченко, Сухоцький (Безбородько, 67), Форстер, Сиваков, Опанасенко, Чайковський, Ліпартія (Пауліньо, 62), Караваєв, Любенович, Петряк (Соболь, 46), Кулач

Попередження: Маркович - Любенович, Чайковський

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що "Динамо" в шістнадцятому турі розгромило "Волинь".

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Футбол
Теги: