RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

84 фаната "Динамо" отримали заборону на відвідування італійських стадіонів

84 фаната київського "Динамо" отримали від футбольних властей Італії заборону на відвідування італійських стадіонів. Санкції щодо уболівальників були винесені після того, як українські фани відвідали Неаполь, де "Динамо" грало з "Наполі" в Лізі чемпіонів.

Як повідомляє Sport Arena з посиланням на Sport People, організована група київських ультрас перед матчем "Наполі" - "Динамо" була затримана поліцією. Співробітники правоохоронних органів зняли фанатів з електрички, так як ті бешкетували і пошкодили поїзд. При обшуку поліцейські знайшли у ультрас піротехніку, камені, холодну зброю, регбійні шоломи.

Крім того, окремо було затримано ще шість уболівальників з України, які в машинах везли холодну зброю, рюкзаки з каменями і інші заборонені на трибунах речі.

Крім заборони на відвідування стадіонів, по відношенню до дванадцяти чоловік, у яких було знайдено холодну зброю та димові шашки, були відкриті кримінальні справи.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що вболівальники "Наполі" напали на фанатів "Динамо". Два українця отримали ножові поранення.