RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Крим - це Крим: відома українська гімнастка підтримала Усика

Українська гімнастка Ганна Різатдінова підтримала боксера Олександра Усика, який раніше заявив, що "Крим - це Крим". При цьому бронзова призерка Олімпіади-2016 підкреслила - всі розуміють, що Крим - це Україна.

"Моє ставлення до позиції Усика, що Крим - це Крим? Підтримую. Правда. Тому що дуже багато, в цілому, політики. І все крутиться навколо цього Криму. Мені здається, що дійсно потрібно прислухатися до думки людей. І головне, щоб там не було війни, не було вогню, було тихо, мирно, люди жили без якихось революцій.

Все одно всі чудово розуміють, що Крим - це Україна. Але наразі ось ці яскраві заяви "Україна!", "Росія!", "анексія" тощо - їх потрібно, напевно, дійсно позбутися. Треба молитися, щоб було мирне небо, і все", - сказала Різатдінова в інтерв'ю "Обозревателю".

Також уродженка Сімферополя Різатдінова розповіла про те, що під час трансляцій Олімпіади жителі Криму не хотіли слухати російських коментаторів: "Під час Олімпіади весь Крим, правда, весь вболівав за Україну, підтримував ... Мені розповідали, що була російська трансляція, і люди навіть вимикали звук, тому що неможливо було слухати російських коментаторів та їхні коментарі. Вони дивилися без звуку, але дивилися! Хтось психував - включав в інтернеті якусь іноземну трансляцію. Тому що говорилося на російському каналі те, що взагалі на жодну голову не одягнеш. Але люди все одно вболівають за нас".

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що найсильніша людина України зробила гучну заяву про Крим.