RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Стали відомі плани Ломаченка на наступний рік

Менеджер чемпіона світу Василя Ломаченка Егіс Клімас розповів про плани українського боксера на наступний рік. За словами Клімаса, голова промоутерської компанії Top Rank Боб Арум хоче організувати мінімум три поєдинки для Ломаченка.

"Боб сказав мені, що в наступному році він хоче організувати для Василя мінімум три поєдинки, а може, навіть і чотири. Все буде залежати від імен суперників. Ми плануємо наступний бій на кінець березня або квітень", - наводить слова Клімаса BoxingScene.

Водночас сам Ломаченко раніше заявив, що може зустрітися з одним з чемпіонів в інших версіях, зокрема, з Франсиско Варгасом, який має пояс WBC.

Також українець розглядає можливість провести бій проти британського чемпіона Террі Фленагана, який виступає у ваговій категорії 61 кг. Але Ломаченко не хоче їхати до Великої Британії. "Чому я повинен їхати до Великої Британії? Давайте проведемо бій на нейтральній території. США - це мекка боксу. Я готовий", - сказав Ломаченко.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що Ломаченко успішно захистив свій титул чемпіона світу, вигравши у Ніколаса Уолтерса. На момент зупинки бою український боксер впевнено лідирував за очками.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Бокс
Теги: бокс