RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

У "Дніпрі" зробили заяву про майбутнє клубу: опубліковано відео

Генеральний директор "Дніпра" Андрій Стеценко заявив, що Дніпро не залишиться без команди. При цьому в "Дніпрі" готові виступати в Першій лізі.

"Чи чекає "Дніпро" доля "Металіста"? Я не думаю, що до цього дійде. Ми знаходимося в постійному контакті з власником клубу, зустрічалися з ним. Я знаю, що є певний план розвитку подій. Я не можу це озвучувати на камеру. Але думаю, що Дніпро без команди Прем'єр-ліги не залишиться.

Чи буде це злиття з якимось іншим клубом? Поживемо - побачимо. Якщо нам судитиметься грати в Першій лізі через будь-які причини - чи то ми закінчимо чемпіонат в зоні вильоту, чи то будуть санкції та переведення у нижчу лігу - ми, звичайно, будемо там грати. Ми приймаємо всі футбольні закони так, як вони є", - сказав Стеценко в інтерв'ю програмі "Профутбол".

"Є велика група футболістів, тренерів, які з усіх боків намагаються атакувати клуб. Хуанде Рамос пред'являє досить великі претензії, він уже в деяких інстанціях виграв справи проти клубу. Це і його помічники, у справах яких у найближчому майбутньому, думаю, до нас будуть застосовані санкції. Калінич, Канкава ... По Каліничу до мінус 9 очок ще дуже далеко, ще треба пройти багато інстанцій, щоб саме за нього по відношенню до "Дніпра" були застосовані санкції. 6 очок з "Дніпра" зняли за заборгованість перед агентом Жуліано - через комісійні", - також розповів Стеценко.

При цьому Стеценко відмовився відповідати на запитання, чи буде "Дніпро" виплачувати свої борги.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що на "Дніпро" чекає нове покарання у Прем'єр-лізі.