RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Порошенко підписав указ про проведення фіналу Ліги чемпіонів у Києві

Президент України Петро Порошенко підписав Указ № 525/2016 "Про підготовку та проведення в Україні фінальних матчів Ліги чемпіонів УЄФА і Ліги чемпіонів УЄФА серед жінок сезону 2017-2018".

Як повідомляє офіційний сайт президента України, Порошенко постановив утворити організаційний комітет з підготовки та проведення в Києві фінальних матчів Ліги чемпіонів, а Кабінету міністрів за участю ФФУ доручив у двомісячний термін затвердити план заходів з підготовки та проведення поєдинків. Крім того, Київська міська адміністрація повинна розробити і затвердити регіональний план культурно-розважальних заходів для відпочинку і дозвілля туристів на період проведення фінальних матчів Ліги чемпіонів у 2018 році.

"Уряд має передбачити забезпечення публічної безпеки і порядку, належного медичного обслуговування та санітарного благополуччя під час проведення в місті Києві відповідних заходів. Організувати надання туристичних інформаційних послуг для гостей Ліги чемпіонів 2018 року з футболу, а також забезпечити в установленому порядку фінансування видатків, пов'язаних з підготовкою та проведенням Ліги чемпіонів", - також йдеться в повідомленні на сайті глави держави.

Як повідомляв "Апостроф", раніше президент Федерації футболу України Андрій Павелко пояснив значимість фіналу Ліги чемпіонів у Києві.

Нагадаємо, фінал Ліги чемпіонів відбудеться на НСК "Олімпійський". Головний матч жіночої Ліги чемпіонів прийматиме стадіон "Динамо" імені Валерія Лобановського.