RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

В "Українських отаманів" зробили невтішну заяву щодо майбутнього команди

"Українські отамани" пропустять наступний, сьомий за рахунком, сезон Всесвітньої серії боксу. Про це повідомив генеральний директор української команди Дмитро Гайструк.

"Нажаль, але "Українські Отамани" не братимуть участі в сьомому сезоні Всесвітньої серії боксу. Ми довгий час вели переговори з міжнародною боксерською асоціацією і керівництвом WSB. В результаті було прийнято рішення про призупинення виступів клубу до надання гарантій покриття боргів, про які говорили і боксери, і тренери, і менеджмент ще з весни 2015 року", - наводить слова Гайструка Федерація боксу України.

Також Гайструк підкреслив, що борги перед членами команди досі не погашені: "Нагадаю, що в результаті невиконання своїх зобов'язань з боку інвестора клубу, а саме першого віце-президента ФБУ Палиці Ігоря Петровича, команда "Українські Отамани" залишилася в надзвичайно складному становищі після закінчення п'ятого сезону Всесвітньої серії. З тих пір всі ми намагалися донести до співвласника клубу, як це важливо для розвитку клубу і розвитку боксу в Україні в цілому хоча б поступово розраховуватися за виконану роботу з усіма. Не дивлячись на обіцянки з боку співвласника, ситуація не змінилася по сьогоднішній день, і ніхто не отримав навіть частини зароблених коштів".

При цьому Гайструк зазначив, що AIBA і WSB дали попередню згоду на участь "Отаманів" у контрольних матчевих зустрічах. У той же час українські боксери у Всесвітній серії боксу представлятимуть інші клуби.

Раніше "Апостроф" повідомляв про ефектну перемогу екс-боксера "Українських отаманів" Олександра Гвоздика на професійному рингу.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Бокс
Теги: бокс, WSB