RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Легендарний бразилець може відновити кар'єру заради "Шапекоенсе"

Легендарний Роналдіньо розгляне можливість відновлення кар'єри для виступів за бразильський "Шапекоенсе", гравці і співробітники якого загинули в авіакатастрофі.

"Зараз дуже важкий час. Надалі, якщо хтось вийде з нами на зв'язок, ми готові до переговорів. Можу тільки сказати, що ми тут, і ми хочемо допомогти. Роналдіньо підходить для цього. Але зараз набагато важливіше допомогти сім'ям, і було б неправильно зараз будувати плани. Ми відчуваємо причетність до цього, як і всі бразильці. Ми разом", - наводить слова брата і агента Роналдіньо Роберто Ассіса "Р-спорт" з посиланням на Globo Esporte.

Також повідомляється про те, що відновити кар'єру і приєднатися до "Шапекоенсе" може легенда аргентинського футболу Хуан Роман Рікельме.

Нагадаємо, літак з командою "Шапекоенсе" розбився по дорозі з Болівії в Колумбію, де бразильський клуб повинен був провести фінальний матч Кубка Судамерикана. У катастрофі загинули майже всі футболісти і співробітники клубу за винятком захисників Алана Рушела і Еліу Нету, а також голкіпера Жаксона Фоллмана. Ще один воротар Данилу помер в лікарні від отриманих травм.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що гранди іспанського футболу допоможуть "Шапекоенсе".