RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Ребров пояснив, чому "Динамо" попрощалося з Гусєвим

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров пояснив, чому київський клуб не став пропонувати новий контракт Олегу Гусєву. Ребров розповів про це на зустрічі з уболівальниками "Динамо".

"Для кожного футболіста приходить час. Ви ж самі кажете, що є багато молодих гравців. Я дуже поважаю Олега, завжди вважав його другом. Зараз у нас, напевно, інші відносини, але це людина, яка всього добилася своєю роботою. Я говорив з Олегом про те, що зараз той час, коли він повинен отримати якийсь хороший контракт в хорошій країні, спокійно там грати і жити зі своєю сім'єю.

З тренувань та ігор я бачив, що Олег, на жаль, програє конкуренцію. Не знаю, чи згоден він з цим чи ні, але це дуже ерудована людина, яка дуже добре розбирається в житті. Всі ці моменти він бачить. Упевнений, у нього немає на мене жодних образ. Так само, як і у мене на нього", - наводить слова Реброва "Динамоманія".

"Це той єдиний гравець в команді, який, сидячи на заміні, може розминатися 45 хвилин, поки тренер не випустить його на поле. А є гравці, які вийдуть на п'ять хвилин, а потім ображаються, що вони не грають в основі. Так ось Гусєв - це той гравець, який вийде на п'ять хвилин і віддасть на полі все. На жаль, з такими футболістами прощатися дуже важко", - також зазначив Ребров.

Як повідомляв "Апостроф", раніше агент назвав можливі варіанти продовження кар'єри Гусєва.