RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Гладкий отримає ще один шанс у "Динамо"

Олександр Гладкий залишиться у "Динамо" і відправиться з командою на зимовий збір. Про це повідомив головний тренер чемпіонів України Сергій Ребров.

"Гладкий їде з нами на збори. Цього гравця вибрав я. Так, він не забив жодного м'яча в цій частині чемпіонату, але як і раніше я вірив в нього, так і зараз ми дамо йому шанс", - сказав Ребров на зустрічі з уболівальниками київського клубу.

"У нас колись було достатньо гравців, яких ми купували за серйозні гроші, підписували контракт на п'ять років, а ці гравці сиділи, нічого не показували, ми їх віддавали в оренду, чекали пропозицій, щоб відбити хоч якісь гроші. Гладкий прийшов у команду безкоштовно. Це непросто переходити з "Шахтаря" в "Динамо". Але коли я розмовляв з ним, то бачив його бажання битися за емблему нашого клубу. Якби я цього не бачив, то цього гравця тут би не було.

І зараз, коли він потрапляє в заявку на матч або не потрапляє, він виходить і віддається на тренуваннях. Ви бачите вершину айсберга - він не забив багато м'ячів. Комусь він подобається, комусь - ні, але він робить те, що може. А що стосується його якостей, то ми брали його за ті якості, яких не було у інших нападників "Динамо", - також зазначив головний тренер "Динамо".

Нагадаємо, раніше агент повідомив про інтерес до Гладкого з боку ряду клубів.

Як повідомляв "Апостроф", Ребров також заявив, що для Андрія Ярмоленка настав час йти з "Динамо".