RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Екс-гравець "Динамо" розповів про те, як його використав сатана: опубліковано відео

Екс-захисник "Динамо" і збірної України Андрій Несмачний виступив на НСК "Олімпійський" в якості Свідка Єгови і заявив, що під час кар'єри футболіста світ сатани використовував його.

Відео датується жовтнем минулого року, але набуло поширення в мережі тільки зараз. Несмачного ведучий представив як "брата Андрія зі зборів Вишенки".

"Спочатку істину пізнала моя мама. Папа був категорично проти, але з часом і він прийшов на збори. Спочатку мені було нецікаво, а на зборах нудно. Але вразило те, що мама з владної жінки перетворилася в покірну християнську жінку. А тато став краще виконувати роль глави сім'ї. Це спонукало мене ще в шкільному віці стати нехрещеним сповіщателем.

Далі мене спокусила кар'єра професійного футболіста київського "Динамо" - слава, пошана, гроші. Незважаючи на те, що я перестав служити Єгові, батьки в мені не розчарувалися. Поважали мою думку, проявляли терпіння і надію. Вони допомогли мені побачити зворотний бік медалі, адже через мою постійну відсутність страждала моя сім'я.

А стреси, напруга і травми вибивали мене з колії. Я втрачав радість і задоволення. Батьки, бачачи мій стан, проявляли розсудливість, м'яко направляючи моє мислення в бік істини. Незважаючи на хороші пропозиції із зарубіжних клубів, я залишив професійний спорт. Я зрозумів, що світ сатани використав мене, вичавив, як лимон. Забрав молодість і сили, запропонував замість цього фальшиву ілюзію успіху", - сказав Несмачний.

"Тільки зараз, служачи Єгові, я відчуваю справжнє щастя", - підсумував екс-футболіст.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що в Руанді футболістам заборонили використовувати чорну магію.