RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Раніше бив її: з'явилося відео чергового скандалу в родині екс-динамівця Алієва

Екс-гравець "Динамо" і збірної України Олександр Алієв знову опинився в центрі скандалу. Колишня дружина Алієва в черговий раз поскаржилася на те, що футболіст побив її.

Як повідомляє "ТСН", колишнє подружжя розлучилося чотири місяці тому, але продовжує жити в одній квартирі. Знімальна група телеканалу застала Алієва сплячим. Поруч з дитячим ліжком, на якому спав Алієв, знаходилися пляшки з-під пива, пачки сигарет, а також сплячий друг футболіста.

Поліцію в будинок викликав старший син Тетяни Алієвої Віталій. "Початок всієї ситуації я пропустив. Почув вже крики, істерики, те, як на балконі її закрили. Викликав поліцію, тому що це вже неодноразово було. Я стаю між ними в таких ситуаціях вже протягом чотирьох-п'яти років. Знаю, що без толку з ними розмовляти", - розповів син Алієвої.

"Він не має права так принижувати мене, бити мене при моїх дітях. Я дійсно сьогодні звернулася в соціальну службу і попросила допомоги, тому що у моєї доньки була істерика, так само, як і у маленького сина. Він каже, що я погана мати, постійно принижує мене при них.

У мене поламані ребра. Є синці на ногах. Я його просто просила, щоб він відкрив мені двері, він просто затискав двері і бив мене по ногах. Він б'є ногами, руками, кулаками. Він просто не розуміє, що робить", - сказала Тетяна Алієва.

Сам Алієв заявив, що бив колишню дружину, але ще до того, як вони були розведені: "А ви її перевірили на алкоголь? Ну, ви перевірте, а потім запитаєте - бив я її, чи ні. Вона думає, якщо вона мати моїх дітей - їй все дозволено? Але ні. Чи бив я її зараз? Ні. Раніше, коли ми були одружені - так, я піднімав на неї руку після того, як вона випивала. Її синці? Не знаю, де вона ходить. Може, вона падає десь, може, займається чимось, може, масажі робить, може, її хтось бив...".

Також Алієв показав запис відео зі словами своєї дочки. Дівчинка каже про те, що мама попросила її сказати поліції, що екс-гравець "Динамо" б'є свою колишню дружину.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що Алієв збирається почати тренерську кар'єру.