RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Колишній футболіст "Динамо" Гусєв розповів про плани на майбутнє

Колишній футболіст "Динамо" Олег Гусєв розповів про те, де збирається продовжити кар'єру.

"США? Пріоритет зараз такий - хочу поїхати в країну, де буде комфортно моїй родині. Фінансова складова на першому місці не стоїть.

Крім "Динамо", я не представляю команду, за яку зможу виступати в Україні. З Суркісом розійшлися нормально. Він мені зателефонував, поговорили на різні теми. Довго розмовляли. Я подякував йому, він мені. Він пояснив ситуацію, я намагався його зрозуміти. У мене з ним склалися хороші стосунки.

Він мені дуже допоміг, навіть якщо не брати футбольні моменти. Також хочу подякувати Григорію Суркісу. Я побажав удачі клубу, мені побажали успіху у пошуках нового клубу. Сказали, що для мене завжди двері відкриті", - сказав футболіст в програмі "Дубль W" на радіо "Вести".

Також Гусєв зазначив, що він не збирається проводити прощальний матч.

"У нас вони в країні не популярні. В Україні прощальний матч був тільки у Блохіна. Я вважаю, що мені такий матч не потрібен. Мені б вистачило однієї гри, щоб попрощатися з уболівальниками, але тренерський штаб прийняв інше рішення", - резюмував він.

Нагадаємо, що Гусєв покинув "Динамо" цієї зими.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що екс-воротар "Динамо" і збірної України Олександр Шовковський хотів би провести прощальний матч.