RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Українські тенісисти успішно стартували на турнірах в ОАЕ і Франції

Українські тенісисти успішно стартували на двох великих турнірах. Еліна Світоліна і Катерина Бондаренко подолали перше коло на турнірі WTA в Дубаї, а Сергій Стаховський та Ілля Марченко виграли матчі першого раунду на турнірі ATP в Марселі, Франція.

Перша ракетка України Світоліна на старті турніру в ОАЕ впоралася з китаянкою Сайсай Чжен. Для перемоги українці знадобилося два сети - 7:5, 6:1. За місце в чвертьфіналі Світоліна боротиметься з представницею США Кристиною Макхейл.

Бондаренко пройшла в 1/8 фіналу після відмови п'ятої сіяної Гарбін'є Мугуруси. Іспанка знялася з матчу через травму щиколотки в першому сеті за рахунку 4:1 на користь українки. У другому колі на Бондаренко чекає зустріч з п'ятнадцятою ракеткою світу Каролін Возняцкі.

Стаховський, який раніше в Марселі подолав кваліфікацію, в першому раунді обіграв чеха Іржі Весели - 6:2, 6:4. У другому колі українець зіграє проти француза Гаеля Монфіса, який є першою ракеткою турніру.

Марченко у першому колі пройшов росіянина Андрія Рубльова - 6:1, 7:6 (6). У наступному колі на українця також чекає непростий суперник - другий сіяний Жо-Вілфрід Тсонга.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що перемога на турнірі в Аргентині повернула Олександра Долгополова в топ-50 рейтингу ATP.