RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

У Росії волейболіста вигнали з літака через довгі ноги: опубліковано відео

Волейболіста російського клубу "Факел" Олександра Кімерова висадили з літака, який вилітав з Самари.

Спортсмен зі зростом 215 см ще з кількома гравцями "Факела" вилітав з Самари раніше решти команди. При цьому спортсмену дісталося незручне для його габаритів місце. Одна з пасажирок, яка сиділа біля аварійного виходу, запропонувала Кімерову помінятися місцями, проте стюардеса повернула волейболіста на його місце, а потім поскаржилася командиру екіпажу на те, що ноги спортсмена заважають проходу бортпровідників. Після чого пілот викликав наряд поліції.

Деякі пасажири просили залишити спортсмена на борту. Однак їхні прохання залишилися без уваги з боку співробітників правоохоронних органів, які силою підняли спортсмена з його місця. Після цього Кімеров сказав, що сам покине борт літака.

"При реєстрації я не передбачив покупку квитка на місце у аварійного виходу, де таким габаритним пасажирам, безумовно, більш комфортно. Тому я звернувся до стюардеси з проханням по можливості пересадити мене туди. Бортпровідниця відповіла, що ці місця коштують дорожче звичайних, а коли я запропонував оплатити їй всю вартість прямо там, відмовилася. Нашу розмова почула дівчина, що сиділа якраз у аварійного виходу, і погодилася зі мною помінятися. Однак стюардеса повернула нас на свої місця.

Мій зріст - 215 см, і я фізично не зумів розміститися на своєму кріслі, мені довелося виставити коліна в прохід. Цим я знову викликав обурення стюардеси, а на всі мої вмовляння, що антропометричні дані і елементарні закони фізики не дозволяють мені повністю втиснутися у вузький отвір між кріслами, дівчина відповіла, що зараз викличе поліцію.

У підсумку, дійсно, прийшли двоє поліцейських, які сказали, що я дебошир, і попросили покинути літак. Я пояснив ситуацію, і інші пасажири, які були зі мною в салоні, також підтвердили, що весь цей час я жодним чином не порушував громадський порядок. Здавалося б, представників правоохоронних органів це переконало, і вони пішли. Але потім повернулися, причому вже вчотирьох. І повідомили, що стюардеса написала на мене заяву. Розуміючи всю абсурдність ситуації, але будучи законослухняним громадянином, я підкорився і разом з поліцейськими покинув салон літака", - наводить слова Кімерова офіційний сайт "Факела".

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що компанія п'яних російських спортсменів влаштувала дебош в Японії.