RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

17 квітня

16 квітня

15 квітня

Всі новини

У збірній України не планують "ставити автобус" у матчі проти Хорватії

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко та півзахисник Тарас Степаненко відповіли на питання ЗМІ перед матчем кваліфікації на ЧС-2018 проти збірної Хорватії.

"Нам вдалося виконати певну роботу. Було кілька підготовчих днів і можливість спостерігати за футболістами. Проводити різні тести, стежити за відновленням виконавців. Можу сказати, що команда готова.

Результат дуже важливий. Але! Для нас необхідно домогтися позитивного результату, показуючи хорошу гру. Це важливо, і цього я вимагаю від своїх футболістів", - наводить слова Шевченка "Команда №1".

"Завдання команди - створити певний пресинг у комфортній зоні суперника. Для хорватів комфортна зона - середня лінія. Ми будемо намагатися створити їм проблеми там", - також підкреслив головний тренер української збірної.

Крім того, Шевченко відповів на питання про відсутність ігрової практики у ряду футболістів збірної: "Кожен гравець на один матч може себе психологічно підготувати. Я вірю в своїх футболістів!".

А Степаненко зазначив: "Якщо дати хорватам свободу, будуть проблеми. Ми повинні нейтралізувати всю збірну Хорватії, а не окремих її виконавців. Ми хочемо грати в футбол. Ми приїхали не відбиватися або ставити автобус... Ні. Ми будемо демонструвати свій стиль, свою гру".

Нагадаємо, матч Хорватія - Україна відбудеться 24 березня.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що букмекери дали прогноз на матч Хорватія - Україна.