RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Бразилія і Аргентина здобули перемоги в іграх відбору ЧС-2018: відеоогляд матчів

У Південній Америці пройшли чергові матчі відбору ЧС-2018. У ніч на 24 березня свої матчі зіграли грандів місцевого футболу - Бразилія та Аргентина.

Аргентинці на своєму полі приймали команду Чилі і зуміли здобути три очки в досить непростому для себе матчі. Єдиний м'яч на свій рахунок записав Ліонель Мессі, який забив з пенальті.

На даний момент Аргентина йде на третій сходинці турнірної таблиці, яка гарантує команді потрапляння на чемпіонат світу.

Аргентина – Чилі – 1:0

Гол: Мессі, 16 (пен.)

Аргентина: Ромеро, Рохо, Отаменді, Мас (Мусаккио, 46), Меркадо (Ронкалья, 77), Маскерано, Більяр, Агуеро (Банега, 58), Мессі, Ді Марія, Ігуаїн.

Чилі: Браво, Босежур, Хара, Медель, Ісла, Сільва (Вальдівія, 70), Арангіс (Паредес, 90+1), Ернандес, Фуенсаліда (Кастільо, 55), Варгас, Санчес.

Бразильці продовжують впевнено виступати у відборі ЧС-2018 і на цей раз п'ятикратні чемпіони світу не помітили опору команди Уругваю. На виїзді Бразилія виграла з рахунком 4:1, а головним героєм зустрічі став Пауліньо, який оформив хет-трик.

Бразилія залишається лідером відбору, випереджаючи найближчого переслідувача на сім очок.

Уругвай - Бразилія - 1:4

Голи: Кавані, 8 (пен) - Пауліньо, 18, Пауліньо, 51, Неймар, 74, Пауліньо, 90+3.

Уругвай: Сілва - Перрейра, Коатес, Годін, Гастон, Санчес (Ернандес, 77), Весіно, Аревло, Родрігес, Кавані, Ролан (Стуані, 59).

Бразилія: Алиссон - Дані Алвес, Маркиньос, Міранда, Марсело, Каземіро, Коутіньйо (Вілліан,86), Пауліньо, Аугусто (Фернандіньо, 82), Неймар, Фірміні (Дієго Соуза, 90).

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Перу перевозили кокаїн в упаковках із зображенням Мессі.