RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Збірна України може обіграти Хорватію - експерт

Відомий телеведучий Ігор Циганик вважає, що збірна України може здобути виїзну перемогу в матчі проти збірної Хорватії в рамках кваліфікації на ЧС-2018.

Про це Циганик заявив в інтерв'ю "Апострофу".

"У нас так виходить, що "чим гірше - тим краще". І у нас зараз така ситуація, що багато футболістів не грають у своїх клубах, рівень чемпіонату низький, хорвати - сильні, імена у них хороші... Але я завжди вірю в нашу національну збірну. Коли у нас критична ситуація, ми вміємо адаптуватися, збирати максимальні резерви і видавати результат. Тому я з великою перспективою дивлюся на гру збірної України і думаю, що ми як мінімум не програємо.

Вірю, що ми виграємо. Інтуїтивно покладаючись на те, що буде відбуватися на полі, я прогнозую, що Україна виграє з рахунком 2:1", - сказав Циганик.

"Ми розраховуємо на те, що Ярмоленко і Коноплянка зможуть проявити себе з найкращого боку, тим більше, що вони розуміють, що це для них один з шансів показати себе Європі. У них буде дуже велика мотивація сьогодні", - також зазначив експерт.

Циганик вважає, що запорукою успіху у виїзному матчі може стати колективна гра: "У хорватської збірної є набір зірок, але збитого колективу я поки не побачив. Іноді вони занадто зловживають індивідуальними якостями гравців. Якщо їм протиставити колектив, то можна досягти результату".

Повне інтерв'ю Ігоря Циганика для "Апострофа".

Нагадаємо, "Апостроф" проведе онлайн-трансляцію матчу Хорватія - Україна.