RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Закінчу як Зідан: легендарний голкіпер Буффон пообіцяв яскраво завершити кар'єру

Голкіпер збірної Італії Джанлуїджі Буффон визнав, що на даний момент він не замислюється про завершення кар'єри в національній команді.

За словами 39-річного голкіпера, зараз він думає лише про вихід на чемпіонат світу-2018.

"Як я уявляю свою останню гру за збірну Італії? Може бути, я піду, як Зідан, вдарю когось головою на полі! Але перш, ніж думати про те, як завершити свою кар'єру, потрібно вийти на чемпіонат світу в Росії. Може бути, моя остання гра відбудеться там. Тим не менш, поки у мене є час це обміркувати", - цитує Sky Sports Буффона.

Також іменитий страж воріт зазначив, що не буде відчувати особливих емоцій у грі відбору ЧС-2018 проти Албанії, яка стане для нього 1000-й в кар'єрі.

"1000-я гра в кар'єрі - велике досягнення, я щасливий, але не буду випробовувати на поле у порівнянні з моєю 999-ї грою. Найцікавіші емоції відчуваєш завжди в перших матчах, чи то в серії А або в збірній. Доннарумма і Мерет? Я відчуваю себе щасливим, коли бачу їх, пишаюся тим, що все ще з ними у збірній Італії і бачу їх зростання. Щасливий, що після мене в Італії не буде проблем з воротарями", - додав він.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що легендарний англійський півзахисник оголосив про завершення кар'єри.