RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Рахунок повинен був бути 1:1: Шевченко прокоментував поразку збірної України

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко прокоментував поразку в матчі кваліфікації на ЧС-2018 проти збірної Хорватії (0:1), який пройшов у Загребі.

"Хід гри вирішили моменти, вони забили, ми - ні. Може, 15-20 хвилин ми мандражувати. Вони добре нас вивчили, хорватам вдавалося загасити наші спроби, але моменти були. У другому таймі грали правильно, були комбінації, за структурою гри претензій немає.

Рахунок повинен був бути 1:1. Я задоволений гравцями, хлопці вичавлюють максимум. Ігрова практика грає роль. У другому таймі Коноплянка додав, йому потрібні такі матчі на такому рівні. Даємо молоді можливість грати, за рахунок таких ігор вони отримають досвід", - сказав Шевченко в ефірі телеканалу "Футбол 1", повідомляє MatchDay.

Також головний тренер збірної України прокоментував відсутність у складі Ярослава Ракицького: "Хорвати грали в два форварди. Манджукич грав в середині майже нападаючим, він відразу втікав до другого центрального захисника. Ми дивилися їхні ігри і мій вибір припав на солідність в обороні. Це був вибір, щоб вдаліше зіграти в захисті".

Раніше "Апостроф" опублікував відеоогляд матчу Хорватія - Україна.