RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Справа водія BlaBlaCar дійшла до Інтерполу

Інтерпол оголосив у розшук 36-річного Дмитра Голуба та 25-річного громадянина Росії Луана Кінгісеппа, підозрюваних у викраденні водія BlaBlaCar Тараса Познякова.

Про це повідомляє 112 з посиланням на сайт Інтерполу.

Голубу інкримінується умисне вбивство з корисливих мотивів, вчинене групою осіб за попередньою змовою, а також незаконне привласнення автомобіля. Кінгісеппу — все це плюс незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами і вибуховими речовинами.

Скриншоты 112.ua

Було встановлено, що 4 квітня Тарас Позняков на власному автомобілі Audi A-6 виїхав зі Львова до Києва. По дорозі він погодився підвезти до Києва двох чоловік, які представилися учасниками АТО, однак до міста він не доїхав, а зник разом з автомобілем. Зараз місцезнаходження чоловіка невідоме, а його машину знайшли в Києво-Святошинському районі.

У ході оперативно-розшукових заходів співробітники поліції встановили, що до скоєння умисного вбивства з метою заволодіння автомобілем Audi можуть бути причетні двоє людей.

Нагадаємо, раніше Голуба і Кінгісеппа Україна оголосила в національний розшук.

Як повідомляв "Апостроф", батько водія Тараса Познякова, який зник разом з попутниками, котрі скористалися сервісом BlaBlaCar, оголосив нагороду тому, хто допоможе знайти сина.

Читайте також матеріал "Апострофа" Справа BlaBlaCar: як повернутися живим, поради водіям і пасажирам.