RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

Прем'єр Росії потішив заявою про вибори в США

Прем'єр-міністр РФ, голова партії "Єдина Росія" Дмитро Медведєв назвав вибори в США "шоу", в якому беруть участь "ряджені".

Про це повідомляє ТАСС.

"Ряджені якісь, ми не віримо, що це шоу, воно так і є насправді частково", — заявив Медведєв.

За його словами, в Росії "це б не пройшло". "Наша культура попереднього голосування має бути іншою — це зацікавлена, конкретна розмова про існуючі проблеми, про шляхи їх рішення", — сказав росiйський прем'єр.

Користувачі соиальных мереж підняли слова Медведєва на сміх.

"Медведєв назвав вибори в США шоу ряджених. Iнша справа у нас. Наші ряджені корисною справою зайняті, дівчат в аеропортах луплять замість виборів", — пишуть в Twitter Олексій Федотов.

"Вибори в США — це шоу ряджених. Добре, що у нас не так", — з іронією відзначають в Twitter В'язаний Твітер, публікуючи посилання на новину про те, що на Сахаліні намагалися задушити спостерігача на праймеріз "Єдиної Росії", який помітив порушення.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі бурхливо відреагували на численні випадки порушень з боку представників провладної партії "Єдина Росія" на праймеріз в РФ.

Раніше в мережі опублікували відео, на якому зафіксований підкуп виборців на праймеріз в Кіровському окрузі (Омськ, РФ) за провладну партію "Єдина Росія".