RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Французьке викриття путінської пропаганди викликало ажіотаж у мережі

Сюжет французького телеканалу, в якому журналісти на прикладі конкретного сюжету телеканалу "Росія 24" довели наявність у ньому маніпуляцій і відвертої брехні, продовжує розбурхувати соціальні мережі.

Гучне відео активно обуждают в соціальній мережі Facebook.

"Детальний аналіз одного сюжету каналу "Росія-24". Подивіться обов'язково, як з нічого проводиться сюжет, перебріхуються слова людей і спотворюються смисли. І яке почуття сорому за це відчуваєш. Це наші з вами колеги. Вони, можливо, це навіть читають. Але вони сплять спокійно. І коли-небудь знайдуть слова виправдання. Думаю, що це буде "знаєш, синку/друг/старий, час був такий..." — пише російський радіопродюсер Михайло Козирєв на своїй сторінці в Facebook.

"Покажіть це своїм бабусям і дідусям. Расшарьте в однокласники. Невже вам самим не гидко, що вам брешуть? І ось на цьому побудована взагалі вся їхня "правда". Розумієте, взагалі ВСЯ", — зазначає відомий російський журналіст і блогер Мітя Алешковський.

Як повідомляв "Апостроф", в ефірі французького телеканалу Canal+ показали, як російський телеканал "Росія 24" відверто бреше в ефірі — видає протести у Франції проти нового закону про працю за марш євроскептиків, перебріхує слова спікерів і спотворює інші події.