RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Жорстокі сутички на Євро-2016: фанати з РФ вже торгують закривавленими речдоками

Російські футбольні фанати після влаштованої ними масштабної бійки в Марселі на футбольному чемпіонаті Євро-2016 почали торгувати закривавленими прапорами Англії та банерами, відібраними у британських уболівальників.

Про це повідомляє Daily Mail.

За інформацією видання, росіяни пообіцяли добути ще більше "трофеїв", якщо на них буде великий попит.

Раніше стало відомо, що французька влада заарештувала на добу 43 російських фаната у зв'язку зі смертю англійця після заворушень в Марселі, передає AFP. Співробітники поліції зупинили автобус з російськими вболівальниками і затримали всіх, хто там був.

За словами голови Загальноросійського руху вболівальників Олександра Шпригіна, рішення про затримання прийняв прокурор Марселя.

Зазначимо, що також в мережі з'явився фотодоказ підготовки російських уболівальників до сутичок з іншими уболівальниками на Євро-2016.

Як повідомляв "Апостроф", у французькому місті Лілль у ніч на 15 червня, напередодні матчу між збірними РФ і Словаччини, сталася бійка за участю російських фанатів.

Нагадаємо, що міністра спорту РФ Віталія Мутко зловили на тому, що той показував "клас" російським фанатам, які влаштували безлади після матчу між збірними Англії та Росії.

За матеріалами "Еспресо"