RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

У Обами закликали дозволити збивати літаки РФ в Сирії: путінці лютують

Генерал США Девід Голдфин заявив, що американські ВПС готові забезпечити створення безпілотних зон в Сирії, але однією з умов цього є отримання дозволу збивати російські літаки.

Про це повідомляє РИА Новости.

"Оскільки ІД ("Ісламська держава", - "Апостроф") не має літаків, то це означає, що у мене має бути дозвіл збивати російські та сирійські літаки", — сказав генерал Голдфин.

Дана заява викликала шквал обурення у прихильників політики президента РФ Володимира Путіна. Гнівні коментарі з даного приводу залишені на сайті пропагандистського каналу Russia Today.

"От же ж - ідіот. Ми швидше створимо там безпілотну зону для америкашек", - написав Олександр Петрович.

"Піндоси бажають отримати ядерну війну?7 воно їм треба??", - запитує Шна Пс.

"А генерал усвідомлює, що в наслідку сша може перетворитися в безлюдну радіаційну пустелю, і в найближчі років 100 залишки піндосського попелу будуть таргани доїдати...", - заявив Pimsho.

"Нахабство заокеанської "імперії брехні" безмежна: "безполітна зона" в Сирії може бути встановлена тільки у відношенні США і їх васалів, які перебувають там нелегально, як агресорів проти цього незалежної держави", - коментує володимир мономах.

"Янкі всі шукають привід списати космічний зовнішній борг. Урізати доходи вони не звикли. Війна - вирішення всіх проблем", - вважає Олександр К.

"Я думаю, що другого безмовний удару в спину не буде і це повинен розуміти кожен, навіть самий мирного американський генерал", - повідомив Andrey_RnD.

"Збивати літаки держави, на території якого самі США знаходяться незаконно?? Вони там зовсім чи що з глузду з'їхали??", - запитує Natalia Efremova.

"Ось гідра о)(уєвша! Вибачте мене за мій "французький"... Маразм. на території Сирії збивати місцеві літаки і союзника?! Напекло сонцем або кашкет тисне???", - біситься Anji.

Як повідомляв "Апостроф", новина про згоду дати відстрочку РФ у справі про "борг Януковича" викликало хвилю ненависті у путінців.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Світ