RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Держдеп закликав бомбити війська Асада в Сирії: путінці обурюються

Американські ЗМІ повідомили про звернення співробітників Державного департаменту до президента США Барака Обами з пропозицією почати наносити точкові удари по позиціях урядових військ в Сирії.

Про це повідомляє прокремлівський телеканал Russia Today з посиланням на видання The Wall Street Journal.

Як пишуть ЗМІ, співробітники Держдепу вважають, що режим перемир'я, який на даний момент офіційно діє в Сирії, в будь-якому випадку скоро зазнає краху, тому США повинні піти на більш рішучі заходи.

Ця новина викликала шквал обурення серед прихильників політики президента РФ Володимира Путіна. Їхні гнівні коментарі з даного питання розміщено на сайті Russia Today.

"треба їх попередити що урядові війська перебувають під нашим захистом і бомбити їх безкарно ми не дамо...", - пише Денис Дубінін.

"ебл*ни з держдепу думають що в бункерах відсидить )", - коментує Олег Петров.

"У війнушку захотілося пограти з Росією? Ну, ну! Рішення в обхід Ради безпеки і уряду Сирії вже не пройдуть. Отримаєте по повній. Ну а те, що в уряді є мілітарне лобі відомо давно", - зазначив Vladimir Gavrikov.

"З метою спровокувати третю світову війну,не інакше!Сволота!", - вважає Надія Діамонд.

"Американські "придурки" з Гослепа, пора б вам уже заспокоїться, тому що на ваших руках кров забитих з вашою допомогою невинних людей по всьому світу, майже як у Гітлера, а може і більше. Питання: "Чим ви відрізняєтеся від нього?", - заявив Veselkov Gennadij.

"Ось і показали піндоси своє справжнє обличчя, а то - ми з терором боремося, щазз", - написав Олександр К.

"51 д...еб готові розв'язати третю світову", - повідомив Alexey Tyumen.

Як повідомляв "Апостроф", путінці люто відреагували на слова генерала США про те, що однією з умов створення безпольотної зони в Сирії є отримання дозволу збивати літаки РФ.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Світ