RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

МОК усунув російських легкоатлетів з Олімпіади: путінці в люті

Міжнародний олімпійський комітет підтримав рішення ради Міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій щодо дискваліфікації Всеросійської федерації легкої атлетики, що означає для легкоатлетів РФ заборону на участь в Олімпіаді в Ріо-де-Жанейро.

Про це повідомляє РИА Новости.

Ця новина викликала бурю гніву у прихильників політики президента РФ Володимира Путіна, які залишили відповідні коментарі на сайті РИА Новости.

"байкотувати потрібно цю олімпіаду.я особисто не буду дивитися,та й навіщо,якщо вболівати буде за кого?", - написав Анатолій Попов.

"Втратить Бразилія. Кому охота дивитися на нудних і скупих амерів і європейців. Наших туди тепер десятки тисяч навряд чи приїдуть. А якщо приїдуть, то на стадіони вже не підуть", - вважає Легенда.

"Ну що ж, тоді треба сміливо послати МОК і ІААФ в одне місце. Нормальні адекватні люди зрозуміють - що це просто підстава зроблена на замовлення. Гнила система", – заявив Дмитро Кауфман.

"Підтримую з приводу бойкоту. Спортсмени не повинні їхати на змагання, організатори яких принижують і ошельмовивають нашу країну. Влаштувати для наших спортсменів свої змагання паралельно олімпійським іграм", - коментує Дмитро Богданов.

"Прикольно їм потрібно ще під будь-яким приводом китайців видалити і все готово,все золото у пендосів", - говорить ratava44.

"Та хто б сумнівався! МОК - це та ж шушваль, що і всякі вафа, фіфа, уєфа, вада (тьху які погані абревіатури!) . Треба оголосити бойкот цієї "лімпіаді" , від якої одна назва залишилася. Нічого нашим спортсменам там робити! Виступати треба тільки під прапором та гімном своєї батьківщини, а не під всякими білими прапорами і незрозумілими гімнами. Плюс скасувати всі трансляції цього шабашу з Ріо. Нічого викидати колосальне бабло на вітер", - гнівається homchik69.

"Зате наші спортсмени залишаться здоровими, а ми подивимося, як інші будуть "тікати" від зарази ЗІКА і іншого л*йна якщо нам звичайно про це розкажуть, це їм не Сочі!", - написав Едуард.

"Це і є гібридна війна, держдеп дотиснув Росію на допінгу, коли американи сидять на більш серйозних препаратах, так і всі інші. Це гидота. Росії слід жорстко відповісти асиметрично, може бути на шістках держдепу опозиції в Сирії, може ще що-небудь. Держдеп повинен пожаліти цих допінгів раз і назавжди, тому що не в допінгів справа, а в маньякальній агресії держдепу", - додав користувач konowalowa.liubov709.

Як повідомляв "Апостроф", путінці пораділи словами глави МЗС Німеччини Франка-Вальтера Штайнмайера, який розкритикував навчання НАТО в країнах Балтії.