RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

У Меркель розкритикував навчання НАТО у Східній Європі: путінці тріумфують

Міністр закордонних справ Німеччини Франк-Вальтер Штайнмайер розкритикував міжнародні військові навчання НАТО Saber Strike, які проходять у країнах Балтії.

Про це повідомляє РИА Новости з посиланням на німецьке видання Bild am Sonntag.

"Те, чого ми зараз не повинні робити, це нагнітати ситуацію гучним брязканням зброї та військовими криками. Хто думає, що символічні танкові паради на східному кордоні альянсу посилюють безпеку, той помиляється", - сказав Штайнмаєр.

Ця новина викликала радість серед прихильників політики президента РФ Володимира Путіна, які залишили свої коментарі з цього приводу на сайті РИА Новости.

"Мабуть, все-таки його батько чи дядько дізналися, що таке Сталінград і травень 1945 року...", - написав Олександр Дияконів.

"Олександр Дияконів, хто з його родичів все таки розкрив таємницю і правду,що було з німцями в 1941-1945 роках", - додав Іван Петров.

"Браво! Є ще розумні люди в Європі", - коментує wwp1964.

"А ніхто не пропонує вірити, у політиці слово "віра" взагалі ознака профнепридатність. Але судячи за словами Штайнмаєра, його все ж проймає від будь-якої думки про війну з Росією, а значить він не безнадійний. Адекватний. І з ним можна мати справу", - вважає Tasvarksezen.

"Хоч у одного мізки на місці", - заявив jb.

Як повідомляв "Апостроф", путінців привела в лють новину про можливе вирішення збивати російські літаки в Сирії.