RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

В Обами оголосили про масштабні плани з боротьби зі шпигунами Путіна

Комітет з розвідки сенату США запропонував Білому дому створити спеціальну групу, яка буде протистояти російській розвідці, взявши за зразок інститут, що існував у роки холодної війни

Про це повідомляє американське видання BuzzFeed, передає РБК.

За даними ЗМІ, в законопроекті сенатського комітету пропонується створити групу, в яку увійдуть співробітники Державного департаменту, представники розвідки і різні чиновники. Збиратися вона буде раз на місяць, а її завданням стане "виявлення російських шпигунів, розкриття вбивств, скоєних за завданням російської влади, а також розслідування фінансування організацій, що діють в інтересах Москви, і протистояння російській пропаганді і фальшивкам".

Крім того, документ передбачає, що ФБР має вивчати маршрути поїздок російських дипломатів і отримувати повідомлення від співробітників посольства, якщо ті зберуться відправитися більше ніж на 50 миль від свого місця роботи. До цього часу дипломати, котрі працюють у США, мали право вільно подорожувати по території країни.

Передбачається, що розгляд законопроекту сенатом відбудеться в липні.

Як повідомляв "Апостроф", уряд Німеччини оголосив про плани посилити заходи з боротьби зі шпигунством, пропагандою і дезінформацією, що надходить з боку Росії.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Світ