RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Наступ закінчився втечею: терорист Стрілков вказав на новий провал Путіна в Сирії

Екс-ватажок бойовиків Ігор Стрілков (Гіркін) прокоментував розгром російських військовослужбовців разом з урядовими військами президента Сирії Башара Асада під Раккою в Сирії.

Про це Стрілков написав на своїй сторінці ВКонтакті.

"В інтернет-блогах активно обговорюється новина про загибель трьох російських військовослужбовців у провінції Ракка. Дай Бог, щоб всі наші військовослужбовці залишилися живі. Як і інші "їхтамнєти" з ЧВК. Але це ніяк не скасовує факту, що широко розрекламований наступ на Ракку-Табку завершився стрімким і безладним відходом, місцями нагадувавший втечу. З чималими втратами в живій силі і техніці. Якщо хто пам'ятає - нижче я вже писав про те, що цей наступ не має ніяких видимих перспектив. Але все ж не припускав, що він завершиться так швидко і так безславно", - пише Стрілков.

"По факту - у САА зараз немає в достатній кількості ударних частин, щоб успішно наступати на позиції ІГІЛ на велику глибину. Навіть в умовах повного панування в повітрі і багаторазової переваги в артилерії і бронетехніці - не змогли зробити рівним рахунком ні-чо-го. І чим обернеться ця поразка надалі - скоро побачимо. Ясно тільки, що "чорні" перехопили ініціативу і спробують її перетворити на нові успіхи", - упевнений екс-ватажок бойовиків.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі бойовики терористичного угруповання "Ісламська держава" (ИГИЛ) опублікували фото, знайдені у російських військовослужбовців, які нібито загинули в Сирії.