RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Названі три варіанти наслідків Brexit для Росії

Російський журналіст Валерій Соловей назвав три найбільш ймовірні варіанти розвитку подій, які можуть чекати РФ після виходу Великобританії з Європейського Союзу (Brexit).

Про це Соловей написав у своєму Facebook.

"Три точки зору щодо наслідків для Росії. Оптимістична: ЄС буде поглинений боротьбою за існування, послабить тиск на Росію, гору візьме "геополітичний ревізіонізм". Буцімто в кінці цього року буде знята частина санкцій за Донбас. В обмін на виведення важких озброєнь і вихід "відпускників". Внутрішній контроль і контроль за кордоном перейде до спільних сил місцевої міліції та місії ОБСЄ", - пише журналіст.

"Песимістична: незважаючи ні на що, Захід у цілому збереже політичну єдність проти Росії. Більш того, нова американська адміністрація і новий британський кабінет діятимуть проти Росії рішучіше та енергійніше", - продовжує називати можливі варіанти Соловей.

"Цинічно-реалістична: справа не у Заході і його санкціях, а у вбудованих дефектах російської політики. І ця політика навряд чи зміниться", - наводить останній варіант він.

Нагадаємо, на референдумі за вихід Великобританії з Євросоюзу проголосували 51,9% британців, противників такого рішення 48,1%.

Як повідомляв "Апостроф", раніше російський політолог і член Громадської палати Росії Сергій Марков висловив свою думку з приводу того, що чекає Україну після виходу Великої Британії з Європейського Союзу.

Зазначимо, що петиція за повторне проведення референдуму щодо Breхit, розміщена на сайті британського парламенту, вже зібрала понад мільйон підписів.