RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Відомий мільярдер викликав ажіотаж прогнозом по долі ЄС: путінці у захваті

Відомий американський фінансист та інвестор Джордж Сорос вважає, що вихід Великобританії з ЄС робить "розпад Євросоюзу практично незворотнім".

Про це Сорос написав в коментарі, опублікованому на сайті газетного синдикату Project Syndicate.

"Тепер катастрофічний сценарій, якого багато хто боявся, матеріалізувався, роблячи розпад ЄС практично незворотнім", — вважає він.

"Покинувши ЄС, Британія в кінцевому рахунку може стати більш процвітаючою, ніж інші країни, а може й ні, але її економіка і жителі понесуть втрати в середній або короткостроковій перспективі", — додав Сорос.

Така заяву американського бізнесмена викликала захоплення у багатьох прихильників режиму президента РФ Володимира Путіна.

"Так ось хто вирішив заробити на шоу з нібито "виходом" Англії з ЄС! А скринька просто відкривався!", "А як Америка може вийти з НАТО? По логіці - це наступний крок", - пишуть у коментарях на сайті російського пропагандистського видання РИА Новости.

Відзначимо, що новина з заявою Сороса, опублікована на сайті російського видання Lenta.ru за кілька годин набрала близько 500 коментарів. Наводимо деякі з них.


Як повідомляв "Апостроф", російський блогер Андрій Мальгфн вважає, що після виходу Британії з Євросоюзу (Brexit), агенти Кремля будуть проштовхувати ідею референдумів в різних країнах ЄС, щоб завдати Заходу як можна більшої шкоди.

Російський журналіст Валерій Соловей назвав три найбільш ймовірні варіанти розвитку подій, які можуть чекати РФ після Brexit

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Світ