RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

У Brexit побачили ознаки Третьої світової війни

Після виходу Британії з Євросоюзу, агенти Кремля будуть проштовхувати ідею референдумів в самих різних країнах Європейського союзу, щоб завдати Заходу як можна більшої шкоди.

Про це написав російський блогер Андрій Мальгін у своєму Facebook.

"Путін буде використовувати західні цінності: пряму демократію (референдуми), свободу слова, свободу зібрань і все інше - для знищення Заходу і цих його цінностей. Він прекрасно розуміє, що економічним і військовим шляхом Захід йому не здолати, але нормальні герої завжди йдуть в обхід. Праві популісти недорогі, але легко справляються із завданням перетворити будь-яке голосування в протестний (в Кремлі з неприхованим задоволенням спостерігали, як у Нідерландах голосували з приводу України, а у Великобританії - з приводу ЄС). Немає жодних сумнівів, що путінські агенти будуть тепер проштовхувати референдуми де тільки можливо. Причому годиться будь-яка тема, аби результат був як можна більш руйнівним. Не впораються праві, пустимо в хід лівих", - пише Мальгін.

"І другий канал: витончена пропаганда. Невже ви проти свободи слова, шановні "партнери"? Нехай Рашу Тудэй особливо не сприймають всерйоз, але є інший пласт. Щодня і щогодини тисячі продажних видавців, журналістів і політиків, як миші, підточують західну громадську думку, роблять свою чорну справу, підміняючи справжню картину світу лубянскими фейками", - розповідає про зусилля путінських пропагандистів блогер

"Так, десь вони потрапляють в халепу, десь виставляють себе ідіотами, але робота ведеться настільки тотальна, що окремі помилки не можуть істотно позначитися на результатах. Ось така вона незвичайна, ця третя світова війна", - підбиває підсумки він.

Як повідомляв "Апостроф", російський журналіст Валерій Соловей назвав три найбільш ймовірні варіанти розвитку подій, які можуть чекати РФ після Brexit