RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Соцмережі побачили руку Путіна в організації вибухів в аеропорту Стамбула

Користувачі соціальних мереж бурхливо обговорюють серію вибухів в аеропорту імені Ататюрка, який розташований в турецькому місті Стамбул.

За попередніми даними, 28 червня атаку здійснили терористи-смертники біля стійок паспортного контролю. Вже відомо про 10 загиблих і 100 поранених.

"Поспілкувався зі знайомим спеціалістом, який свого часу закінчував школу КДБ. Він хороший спец. Я його запитав. Чи могли росіяни так швидко організувати теракт у Стамбулі? Відповідь: Технічне завдання дається заздалегідь. Далі чекають. Розрахувати неможливо. Мережа величезна. СРСР витрачав мільярди на її створення. Купа різних організацій і божевільних одинаків. А потім він додав. Навіть якщо скажуть, що це не росіяни - це росіяни", - пише користувач Facebook, український волонтер Мирослав Гай.

"Вибух в аеропорту Стамбула... В той же день як турки офіційно заявили, що ні перед ким не вибачалися... Я не вірю в збіги, а ви?", - пише користувач Twitter під ніком Злий Одесит.

"Тепер навіть ті, у кого були сумніви, зрозуміли, що Ердоган не вибачився", - зазначає користувач під ніком Літописець Пі..ца.

Як повідомляв "Апостроф", в останні дні резонанс провокував лист президента Туреччини Реджепа Тайіпа Ердогана президенту РФ Володимиру Путіну.

Російська влада та ЗМІ заявили, що в листі Ердоган вибачився перед Путіним за збитий турецькою владою російський літак, що порушив повітряний простір Туреччини минулогоу року. Але з'ясувалося, що в листі Ердоган лише висловлює співчуття родині загиблого льотчика і висловлює готовність виплатити їй матеріальну компенсацію.