RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

У Путіна піддали драматизму перед його дзвінком Ердогану

Російський політолог та член Громадської палати РФ Сергій Марков напередодні дзвінка президента РФ Володимира Путіна турецькому лідеру Реджепу Ердогану прокоментував ситуацію навколо відносин двох країн.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"29 червня Путін подзвонить Ердогану запитати, чи не пожартував він щодо вибачень, компенсацій, покарання винних? Турецький бізнес в Анталії та інших містах вчора, після листа Ердогана Путіну радів, як після голу. В Анталії, кажуть, били феєрверки. А завтра будуть дивитися новини, затамувавши подих, як перед пенальті на останній хвилині матчу: "тільки б не зірвалося, тільки б "наш" знову чогось не викинув" - будуть шепотіти губи турецьких геніїв сервісу.

А Меркель і Обама будуть скреготати зубами "тільки б у них все зірвалося! Обидва круті, - нехай знову поругаются!" І будуть Обама, Меркель і принц Саудівської Аравії передзвонюватися: "як там ваша розвідка? Прослуховування вже є? Коли перекажете? Домовились чи ні ?" Вміє все таки Путін піддати драматизму", - написав Марков.

Як повідомляв "Апостроф", прем'єр-міністр Туреччини Біналі Йилдирим заявив, що в листі президента Туреччини Реджепа Ердогана Путіну не говорилося про виплату компенсації за збитий Су-24.