RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Обама раптово порадів, що Ердоган знову подружився з Путіним

Президент США Барак Обама в ході телефонної розмови з турецьким лідером Реджепом Таійпом Ердоганом відзначив зусилля Анкари щодо нормалізації відносин з Росією та Ізраїлем.

Про це повідомляє прес-служба Білого дому, передає Лента.ру.

"Президент високо оцінив дії президента Ердогана та його уряду у досягненні домовленостей про нормалізацію відносин з Ізраїлем і вжиття заходів щодо послаблення напруженості у відносинах з Росією", — йдеться в повідомленні.

Обама також висловив співчуття турецькому лідеру у зв'язку з терактами в аеропорту Стамбула, розцінивши їх як агресію проти всього світового співтовариства.

"Президент Обама запропонував всю можливу допомогу турецькій владі в розслідуванні і висловив готовність продовжити співпрацювати з Туреччиною і всіма партнерами і союзниками в боротьбі з тероризмом", — додали в прес-службі.

Як повідомляв "Апостроф", представник турецького президента Ібрагім Калин заявив, що глава Туреччини Реджеп Тайїп Ердоган у своєму листі президентові РФ Володимиру Путіну не приносив вибачень у зв'язку зі збитим турецькими винищувачами російським бомбардувальником Су-24.

Також стало відомо, що на сайті Кремля підправили цитату з листа президента Туреччини Реджепа Тайїпа Ердогана президенту РФ Володимиру Путіну.