RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Загроза Путіна Фінляндії: мережі потішив новий жарт

У мережі висміяли гучну заяву президента РФ Володимира Путіна, який прокоментував можливий вступ Фінляндії до НАТО.

Жарт про це опублікували в Twitter Роза Мойсеївна.

"Натовці, с**і, повинні молитися на Володимира Володимировича. Ніхто не зробив стільки для їх фінансування, як він"", — відзначили в цьому Twitter.

"Ось саме, вже точно зрозуміло,що ВВП давно і старанно працює на благо і розширення НАТО на Схід!І Хто найуспішніший шпигун?", "Так вони і моляться. У кожному кабінеті НАТО висить його портрет", — коментують інші користувачі Twitter.

Нагадаємо, на спільній прес-конференції з фінським президентом Саулі Нiiнiсте Пуін висловив погрозу Фінляндії. "Організація НАТО, ймовірно, з задоволенням воювала б з Росією до останнього фінського солдата. Вам це потрібно? Нам — ні. Ми не хочемо. Але ви самі вирішуєте, що вам потрібно", — заявив Путін.

Як повідомляв "Апостроф", раніше посол України у Фінляндії Андрій Олефіров викрив у брехні президента РФ Володимира Путіна, який прокоментував можливий вступ Фінляндії до НАТО і заявив, що російські війська в такому разі навряд чи залишаться відведеними на 1,5 тисячі кілометрів від кордону.

Раніше в мережі з'явилося відео з гучною заявою президента РФ Володимира Путіна з приводу можливого вступу Фінляндії до НАТО.