RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

У людей Путіна істерика через заяву Великої Британії щодо санкцій

У прихильників режиму президента РФ Володимира Путіна викликала ажіотаж доповідь оборонного комітету парламенту Великої Британії, в якому міститься заклик до розширення санкцій ЄС проти РФ.

У документі, розміщеному на сайті британського парламенту, вказується на необхідність "визнати ступінь ремілітаризації Росії і дати на це жорстку відповідь", передає "Інтерфакс".

Комітет рекомендує "переглянути ефективність цієї політики стримування від нанесення ядерних ударів, ударів звичайними озброєннями або гібридних" (з боку Росії, - ред.), а також розширити санкційний список російських офіційних представників.

"Ми згодні, що санкції проти Росії повинні бути відновлені в липні. Ми також закликаємо уряд країни розглянути питання про розширення кількості представників російського керівництва, яким забороняється в'їзд", - йдеться в доповіді.

"Ви ж виходите з ЄС?! Ви ж знаєте, який негативний ефект справила на ЄС санкційна політика?! І все одно штовхаєте європейців до обриву. Нахабство і підлість вищої марки", - прокоментувала документ у своєму Facebook офіційний представник МЗС Росії Марія Захарова.

Як повідомляв "Апостроф", росіяни зраділи новині про продовження Євросоюзом санкцій щодо Росії ще на півроку - до 31 січня 2017 року.