RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Загибель поліцейських в США викликала зловтіху путінцев

Загибель поліцейських, застрелених в Далласі (штат Техас) на акції протесту, викликала радість у прихильників політики президента РФ Володимира Путіна.

Про подію написало російське видання Lenta.ru з посиланням на офіційний Twitter асоціації поліції Далласа.

У Далласі в ході акції протесту проти насильства була відкрита стрілянина по групі з 11 поліцейських. Троє правоохоронців загинули на місці, ще двоє померли пізніше від отриманих поранень у лікарні. З решти шести поранених співробітників правоохоронних органів як мінімум двоє перебувають у критичному стані.

Відзначається, що троє підозрюваних затримані владою. Один заблокований на підземній автостоянці в центрі Далласа, з ним ведуться переговори.

Новину активно обговорюють на російському інформаційному ресурсі Lenta.ru.

"Хороших новин годину від годині все більше. Під враженням від даллаських партизан!", "Будуть знати, як в беззбройних афросов стріляти", "Фак зе поолис! Негри почали мстити за вбивство своїх?", "Кожен знешкоджений поліцай це з десяток врятованих афроамериканців", "Ось і почалося. Пора б всі кольорові революції повернути назад в США. нехай отримають чого іншим бажали. буде чорна революція, так і треба", "Здаю кімнату в центрі Далласа. Хороший огляд на навколишні вулиці. Трансфер , оптику і прикриття забезпечу", — коментують новину росіяни.

Також подію прокоментував відомий російський блогер Рустем Адагамов на своїй сторінці в Facebook.

"Насильство породжує відповідне насильство. У Далласі під час демонстрації проти поліцейського свавілля невідомі відкрили вогонь по правоохоронцям. 5 поліцейських були вбиті, 10 поранені. Барак Обама заявив, що Сполученим Штатам необхідно прискорити проведення реформи поліції. Він зазначив, що подібні трагедії відбуваються в країні "дуже часто". "Афроамериканців у США поліцейські зупиняють на 30% частіше, ніж білих. Чорношкірих і латиноамериканців в три рази частіше обшукують, ніж білих. І поліція відкриває вогонь по афроамериканцям в два рази частіше, ніж по білим", — заявив президент", — написав блогер.

Як повідомляв "Апостроф", раніше помічниця депутата Законодавчих зборів Санкт-Петербурга від партії "Єдина Росія" Віталія Мілонова Анастасія Колб посміялася над терактом в гей-клубі Pulse в місті Орландо (штат Флорида, США), в результаті якого загинули не менше 50 осіб.