RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Заклик Обами до НАТО щодо заходів проти РФ викликав хвилю гніву у путінцев

Президент США Барак Обама заявив, що НАТО необхідно вжити конкретні заходи для протистояння терористичного угруповання "Ісламська держава", Росії та виходу Великобританії з Європейського союзу.

Про це повідомляє РИА Новости з посиланням на американське видання Financial Times.

"Теракти, натхненні або організовані ІД, забрали життя безневинних людей у країнах НАТО: від Орландо до Парижа, Брюсселя і Стамбула. Конфлікти від Африки до Сирії та Афганістану відіслали хвилі мігрантів, що шукають притулку, в Європу. Російська агресія проти України загрожує нашому баченню Європи, як єдиної, вільної і мирної. Голосування Британії на користь виходу з ЄС піднімає важливі питання про майбутнє європейської інтеграції", — зазначив Обама у своїй статті для Financial Times.

Дані слова президента США викликали гнівні коментарі на сайті РИА Новости прихильників політики президента РФ Володимира Путіна.

"Взагалі там подуріли, збіговисько не зрозумій кого, заходи їм прийняти треба", "так він сам виклик для нормальних людей", "оголосять Війну? Ну-ну... Цих теж поховаємо, тільки тепер назавжди", - пишуть російські користувачі мережі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше путінці розбурхались через заяву міністра оборони Польщі про війська НАТО біля кордонів РФ.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Світ