RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Заява НАТО про підтримку України: путінці біснуються

Заява НАТО у підсумковій декларації саміту у Варшаві про те, що Північноатлантичний Альянс буде більше підтримувати Україну, викликала бурхливий резонанс у росіян, які підтримують політику президент РФ Володимира Путіна.

Новину активно обговорюють на російському інформаційному ресурсі Lenta.ru.

"Не наскакала, а подарували", "Одна говорильня", "Все міцніше хохлов сповивають ланцюгами, але нерабы згодні на все", "Че там за допомогу? Порошенко видадуть шкарпетки з кевлара, щоб кігтями-з не рвав?", "Реформи йдуть повним ходом. Квартплата випереджає зарплату. Попереду зима і новий пакет смачненького", "Що-то "всеосяжний пакет" як-то мало обіймає", "тобто грошей не дали, зброї не дали", "Нічого не дали, але пообіцяли багато смачних дірок від бубликів", "Україна-це фортпост США. Економіки немає і не буде. Небратья, щиро вітаю. Ідіоти", "до Речі, ви помітили, що США виділяє допомогу виключно у військових потребах? Не грошима, а зброєю, наметами, машинами, і все б\у. Мирна така країна", "Півтора роки тому НАТО ще 3 відра біноклів укропам кинув. Потужно підтримали", Кожному атошнику за безкоштовним труні від НАТО. Це перемога!", — коментують росіяни.

Нагадаємо, у підсумковій декларації саміту у Варшаві НАТО згадало Україну в 12 пунктах з 139, зробивши акцент на подальше поглиблення співпраці.

Як повідомляв "Апостроф", за підсумками саміту НАТО у Варшаві глава міністерства закордонних справ Павло Клімкін повідомив про допомогу, яку Україна отримає від Північноатлантичного альянсу.