RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

Відмова російським спортсменам в участі в Олімпіаді розбурхала путінців

У прихильників режиму президента РФ Володимира Путіна викликало бурхливу реакцію відхилення Міжнародною асоціацією легкоатлетичних федерацій (IAAF) заявки всіх російських спортсменів, крім стрибунки у довжину Дар'ї Клішиної, на участь у міжнародних стартах, в тому числі в Олімпійських іграх в Ріо-де-Жанейро.

Свою думку з цього приводу росіяни висловлюють в коментарях до новини, опублікованої інформаційною агенцією "РИА Новости".

"Американці всіма шляхами, навіть самими мерзенними, розчищають собі шлях до більшої кількості медалей у легкій атлетиці! А решта в світі улесливо мовчать! Хоч би хто з іноземних спортсменів відкрито виступив проти і сказав, що це просто нечесно по відношенню до всіх спортсменів! Але.... агресивно-слухняне мовчання. Лицеміри!", - з обуренням написав один з коментаторів.

Як повідомляв "Апостроф", раніше користувачів соціальних мереж потішило рішення Міжнародної федерації важкої атлетики (IWF) на один рік усунути Федерацію важкої атлетики Росії (ФТАР) за порушення російськими спортсменами антидопінгових правил.