RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Саміт НАТО: в мережі констатували великий програш Росії

Блогер Костянтин Кукушкін у зв'язку з самітом НАТО, який пройшов у Варшаві, звернув увагу на програш зовнішньої політики РФ.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"А мені саміт НАТО навіяв сумні думки.

Росія - країна-гі*но. За останні 100 років "успішної" російської зовнішньої політики ВСІ слов'янські держави уклали пакти і союзи з германцями та англо-саксами, на противагу російській агресії.

Найбагатші після Першої світової чехи та словаки, за 50 років радянської окупації залишаються одними з найбідніших народів у центральній Європі (не рахуючи угорців) і прийшли в німецько-французький союз майже на колінах і на їх умовах.

Україна, в якій ще кілька років тому було не зрозуміло хто "русский" а хто українець, чути не хоче ні про що російське і готова укласти союз з ким завгодно, тільки б її позбавили від братньої любові.

Серби-братушки, союзники Росії у всі часи, і ті лізуть попереду всіх до НАТО", - написав блогер.

"Росія знищила слов'янський полюс. Слов'яни в новому глобальному світі починають з мінусів. Спасибі за "братерську любов". Шоб ви так жили, як ми вас любимо у відповідь", - зазначив Кукушкін.

Як повідомляв "Апостроф", в рамках саміту НАТО відбулося засідання комісії Україна-НАТО, на якій Альянс прийняв комплексний пакет підтримки України.