RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Військовий переворот у Туреччині призвів до жертв: з'явилось відео обстрілів Анкари

В ході спроби військового перевороту в Туреччині, який стався в ніч на 16 липня, в Анкарі відбуваються обстріли, вибухи, а також сутички між армією і прихильниками президента Реджепа Тайіпа Ердогана.

Є дані про поранених і загиблих, передає ТАСС.

Зокрема, повідомляється про 17 загиблих поліцейських.

Управління безпеки Анкари у ніч на суботу було двічі обстріляно з повітря. Удари були нанесені з вертольота і бойового літака, передає державне Анатолійське агентство. Крім того, військові вертольоти обстріляли будівлі управління розвідки, Генштабу та головного телеканалу країни.

У центрі Анкари прогриміло вже три потужних вибухи. Є дані про те, що винищувач F-16, який підпорядковується чинному уряду Туреччини, збив вертоліт в небі над Анкарою, що призвело до загибелі пілота повідомляє турецький телеканал NTV.

Як повідомляв "Апостроф", фото і відео військової техніки на вулицях столиці Туреччинизаполонили інтернет.

Ввечері, 15 липня, турецькі військові здійснили спробу військового перевороту. У турецькій столиці чутно стрілянину. Військові перекрили міст через Босфор і здійснили спробу роззброїти поліцію. Над Анкарою літають військові винищувачі. Турецькі військові заявили про захоплення влади у республіці з метою наведення порядку і збереження демократичного режиму.