RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Екс-глава ЦРУ зізнався, чому він ображений на Путіна

Екс-глава ЦРУ і АНБ США Майкл Хайден нагадав про невдоволення Вашингтона тим, що Росія надала притулок колишньому співробітникові АНБ Едварду Сноудену.

Про це він розповів в ефірі Эхо Москвы.

"Я розумію, що пан Сноуден ніяк не пов'язаний з тим, що сталося в Україні, в Криму. Сноуден завдав найбільшої шкоди американським розвідслужбам за всю історію США. Тому ми м'яко скажемо, злі на нього", - заявив він, коментуючи питання про охолодження відносин між Росією і США.

За словами Хайдена, Сноуден завдав американській розвідці збитків на мільярди доларів і поставив під загрозу національну безпеку.

"Він втік, скоїв злочин, він розповів про те, як США збирають розвіддані, і наслідки цього ми відчуваємо досі. Ми до цих пір не цілком відновилися. Нам зараз стало неможливо стежити за своїми цілями, тому що він розповів, як ми здійснювали стеження... Тому він повинен був повернутися в Штати і постати перед судом. А інакше ми будемо заохочувати повторення аналогічних інцидентів в майбутньому, а це погана ідея", - заявив екс-глава ЦРУ.

Як повідомляв "Апостроф", колишній співробітник американського Агентства національної безпеки Едвард Сноуден розкритикував Росію за придушення свободи і заявив, що планує залишити РФ, що дала йому притулок.